Varesi d.o.o. - Prodaja in servis varilnih aparatov

Varesi se pretežno ukvarja s prodajo in servisom varilne in rezalne tehnike. Pokvarjen aparat katerekoli znamke vam kvalitetno in poceni popravimo, v kolikor pa se zanimate za novega pa vam rade volje svetujemo in pomagamo odkriti aparat, ki bo najbolje ustrezal vašim potrebam.

Zastopamo

CEBORA

Podjetje CEBORA je eden vodilnih proizvajalcev opreme za elektroobločno varjenje in rezanje, dobro poznana v svetu je že od leta 1954, zahvaljujoč visoki kvaliteti in zanesljivosti. Program pokriva tako enostavne aparate za varjenje z oplaščeno elektrodo pa tja do kompleksnih sistemov za avtomatizirano robotsko varjenje. Vrhunske kvalitete so tudi izvori za plazemsko rezanje, kjer iztopajo prenosni, a robustni in zanesljivi inverterski izvori. Cebora je poleg omenjenega tudi ena najbolj priznanih blagovnih znamk v avto-industriji, še posebej na področju karoserijskih popravil.

CEBORA izdelki v trgovini
Domača stran CEBORA

LORCH

Lorch je vodilno nemško podjetje na področju varilnih aparatov, ustanovljeno leta 1957. Po 50 letih velja za eno najbolj inovativnih podjetij na področju varilne tehnike, od prvega prenosnega aparata za elektro-obločno varjenje, do patentirane MICOR tehnologije. Njihov moto je hitrost, kjer imajo veliko inovativnih tehnologij: Speed Pulse, Speed Arc, Speed Up in Speed Root. Lorch je tako prepričan v svoje varilne aparate, da na njih vključuje kar tri leta industrijske garancije.
LORCH izdelki v trgovini

TELWIN

Že več kot 45 let je TELWIN vodilni v proizvodnji varilnih aparatov, rezalnih sistemov in baterijskih polnilnikov. Podjetje je prisotno na vseh 5 kontinentih. Proizvodi so namenjeni na vseh proizvodnih področjih, od avtomobilske industrije, ladjedelnic, v gradbeništvu...
TELWIN izdelki v trgovini
Domača stran TELWIN

FIMER

FIMER za izdelavo inovativnih strojev za varjenje združuje italijansko tehnologijo in dizajn. Že več kot 65 let raziskav v najbolj napredne tehnologije je FIMERju omogočilo, da izpolnjujejo zahteve vseh trgov, tako italijanskega kot tudi mednarodnega.
FIMER varilni aparati so splošno priznani zaradi svoje visoke kakovosti, popolnosti delovanja, spoštovanja nenehnega napredka, širokega spektra in funkcionalnosti. To je bil cilj Artura Sottocorna, ustanovitelja podjetja FILMER, ki je ustanovil podjetje v tej smeri, da je vsak od njegovih strojev popolen v vseh pogledih.
V FIMERju izvajajo raziskave, proizvodnjo in trženje varilnih aparatov s spoštovanjem do okolja. Varovanje zdravja uporabnikov je njihova glavna skrb.
FIMER izdelki v trgovini

TRANSLAS

Translas je edini proizvajalec na Nizozemskem z več kot 50 let izkušenj pri razvoju in proizvodnji izdelkov za postopek varjenja. Translas trži svoje izdelke pod blagovnimi znamkami Translas, Dutchweld in 4CE Force preko selektivne prodajne mreže v več kot 40 državah. Visoka kakovost izdelkov in sodobne oblike z visoko stopnjo zanesljivostjo so njihova izhodišča. Translas poleg MIG in TIG gorilnikov ter plazemskih rezalnikov dobavlja celoten spekter pribora za varilce. To območje obsega 4CE Force čelade za varjenje, Ejendals zaščitne rokavice in Swiss One zaščitna očala, kar omogoča, da lahko trgovci svojim strankam ponudijo široko paleto kakovostnih izdelkov.
TRANSLAS izdelki v trgovini

PERKEO

Plamenska tehnika je še vedno nepogrešljiva na področju varjenja in rezanja. Kvaliteta in zanesljivost sta tudi tu na prvem mestu, kar kaže nemška tradicija našega principala PERKEO, ki sega v davno leto 1919.
PERKEO izdelki v trgovini

BALDER

Balder, optoelektronski elementi in merilna tehnika, d.o.o., je bil kot 'Spin-off' Instituta Jožef Stefan ustanovljen leta 1997 in deluje v okviru Tehnološkega parka Ljubljana.
O snovna področja delovanja so razvoj in raziskave ter proizvodnja elektro optičnih elementov in naprav na osnovi tekoče kristalnih tehnologij (LCD), kot so tekoče kristalni preklopniki svetlobe in aktivni optični filtri. Glavni širokopotrošni proizvodni program predstavljajo avtomatski zaščitni filtri za varilce.
BALDER izdelki v trgovini

SPEEDGLASS

Leta 1981 je SPEEDGLASS postavili svet varjenja na glavo s predstavitvijo prvega, komercialno sprejemljivega samozatemnilnega varilnega filtra. Od takrat je blagovna znamka SpeedglasTM in tehnologija v ozadju standard, h kateremu težijo tudi drugi.
Speedglas™ je vodilna blagovna znamka za varilne ščite in je vitalni del 3M-ove široke palete osebne varovalne opreme. Tako kot se stotine in stotine uporabnikov zanašajo na znamko Speedglas za najboljše lastnosti pri varjenju, tako se 3M zanaša na povratne informacije varilcev za bodoče nove inovativne izdelke.
SPEEDGLASS izdelki v trgovini

TPJ
TPJ

TPJ oskrbuje podjetja z naprednimi tehnološkimi rešitvami tako v baznih kot tudi predelovalnih panogah. Pravilna uporaba tehničnih plinov in uvajanje inovativnih tehnologij omogočajo podjetjem varčevanje z energijo, povečanje avtomatizacije, imajo večje jamstvo za doseganje optimalnih delovnih pogojev, zmanjšanje stroškov in vpliva na okolje, povečanje kakovosti in varnosti. TPJ je svojim uporabnikom ob dobavi vseh potrebnih...
TPJ izdelki v trgovini

EL. JESENICE

Elektrode Jesenice je edino podjetje v Sloveniji, ki proizvaja dodajne materiale za ročno, polavtomatsko in avtomatsko varjenje jekla ter različnih barvnih kovin. Proizvodni program obsega okoli 150 različnih varilnih dodajnih materialov, letno proizvedemo cca. 10.000 ton dodajnih materialov za varjenje. Cilj jim je zadovoljiti kupca in proizvajati visoko kvalitetne izdelke. V letu 1997 so pridobili certifikat sistema kakovosti ISO 9001:2000 BVQI. Proizvodnjo in izdelke vsakoletno kontrolirajo mednarodne nadzorne institucije TÜV, DB in mnoga klasifikacijska društva: GL, BV, ABS, LR, RS, CWB, DNV, RINA, PRS, UDT, SZU, CR in SŽ.
ELEKTRODE JESENICE izdelki v trgovini

AERSERVICE

Aerservice je začel leta 1980 z uporabo svojih izkušenj na področju klimatizacije pri civilnih in industrijskih aplikacijah. V samo nekaj letih je Aerservice postati vodilni igralec v Italiji in v nekaterih državah EU. Aerservice je ustvaril dva oddelka: SESTAVNI DELI in OPREMA. Oddelek OPREMA ponuja številne posebne obdelave onesnaženega zraka na dveh pomembnih področjih: INDUSTRIJA (oprema in sistemim za črpanje, filtriranje in čiščenje hlapov, prahu, plinov in onesnaženega zraka iz industrijskih procesov) in AVTOMOBILSKA  INDUSTRIJA (sistemi za  črpanje hlapov za avtomobile, trgovine za popravilo avtomobilov, centre za pregled motornih vozil, parkirišča, karoserijske delavnice in notranjih prostorih za ravnanje v avtomobilskem sektorju).
Domača stran AERSERVICE

WELDAS

WELDAS si je z neprestanim razvijanjem izdelkov in nadzorom kakovosti, ki ga dodatno podpira testiranje na terenu, prislužil svetovni ugled najvišje kakovosti in najbolj inovativnih izdelkov. Izdelki WELDAS so zajamčeno brez pomanjkljivosti pri izdelavi. Ker so nameni uporabe lahko različni, je uporabnik odgovoren, da izbere pravi izdelek za svoj namen. WELDAS nudi tudi linijo izdelkov po meri za posebne namene in tržne potrebe modelov, pakiranja, črtne kode itd. Izdelki WELDAS so označeni z ustreznimi standardi označevanja EN. Rokavice in oblačila WELDAS testira in certificira podjetje TÜV v Nemčiji.
WELDAS izdelki v trgovini

METABO

Metabo izdeluje električna orodja za  zahtevne uporabnike danes - tiste, ki hočejo biti prepričani, da bodo orodja lahko uporabljali tudi jutri. Visoki standardi, ki jih Metabo izpolnjuje, so ponesli dobro ime po vsem svetu, v več kot 100 držav. S svojimi podružnicami in lastno servisno mrežo, je Metabo zanesljiv partner vsem trgovcem, ki zahtevajo nekaj več.
METABO izdelki v trgovini

NITTY-GRITTY

Nitty-Gritty je specializirano podjetje, z 20-letno tradicijo, na področju čiščenja varov, poliranja in zaščiti nerjavnega jekla.

HBS
HBS

HBS združuje inovativnost s preverjenimi in zanesljivimi izdelki za privaritev matic in vijakov, pa naj gre za majhne prenosne aparate ali popolno avtomatizacijo na srednje velikih proizvodnih linijah.

Trafimet je že več kot 40 let v varilski panogi in slovi po svoji kakovosti. Glavni fokus so kakovost, inovacije in razvoj kadra.

HTC
HTC

HTC je ponosen dobavitelj naprednih plazma in oxy rezalnih strojev.
Zelo širok razpon sistemov za rezanje pločevine najnovejše generacije, dodan k učinkovitimi poprodajnimi storitvami in storitvami za nadaljnjo prodajo najboljših blagovnih znamk potrošnega materiala, naredi HTC vodilno italijansko podjetje na področju plazma, oxy rezalnih in vrtalnih stroji.
Njihove stroje se lahko prilagodi, tako da ustrezajo vsem zahtevam glede na tip glave in velikosti stroja.

CARPANO EQUIPMENT

CARPANO EQUIPMENT se je leta 2013 združilo s podjetjem PASSERINI, z namenom poenotenja njunega programa v širok in kompletiran nabor izdelkov: pozicionerji, vrtljive mize, manipulatorji,..

ELMAG

ELMAG je veletrgovsko prodjetje s širokim asortimanom proizvodov na področjih:

  • Tehnologija komprimiranega zraka
  • Tehnologija varjenja
  • Mehanska obdelava kovin
  • Preoblikovanje kovin
  • Stroji in orodja za razrez in vrtanje kamna
  • Elektro agregati , polnilci, starterji

Demmeler je nemško podjetje, ki se ukvarje s proizvodnjo varilnih miz in pozicionerjev.
 

ORBITAL SERVICE

Orbital service je specializirano podjetje, ki izdeluje opremo za orbitalno varjenje. Naprave so enostavne za uporabo, praktične in cenovno dostopne, in skupaj z opremo drugih proizvajalcev, zapakirane v celostni paket.

FEMI

Femi je podjetje z več kot 40 letnimi izkušnjami zadovoljevanja potreb najbolj zahtevnih presesionalcev. Njihova misija je združevanje inovacij z izkušnjami in tehnologijo.

RAM
RAM

RAM je največji hrvaški priozvajalec opreme za avtogeno varjenje in rezanje, ustanovljeno leta 1965. Glavne prednosti so hitro menjavanje plamenic, manjša velikost šob, kar omogoča lažje upravljanje in izdelava iz kvalitetnega materiala.

GEFRA

GEFRA Automation je mlado italijansko podjetje, sestavljeno iz izkušenih ljudi na področju avtomatiziranih in robotiziranih sistemov. Izdelujejo celovite rešitve na ključ po meri strank, sestavljene iz najboljših tehnologij. Stranka je vključena pri vsaki fazi izdelave rešitve, tako da je vsaka odločitev sestavljena iz izkušenj proizvodnje (stranka) in znanja ljudi, ki izdelujejo avtomatizacijo.

GasiQ je švedsko podjetje, ki proizvaja reducirne ventile, optimatorje plina in opremo za avtogeno varjenje in rezanje.

ISKRAVAR

Iskra Varjenje, d.o.o. je od leta 1990 samostojno podjetje in nadaljuje tradicijo proizvodnje varilne opreme.
Podjetje Iskra Varjenje, d.o.o. nudi svoje proizvode pod zaščiteno blagovno znamko ISKRAVAR. Zaposlujejo 50 delavcev.
Proizvodni program:
- Mig Mag naprave 140 A do 600 A
- Tig naprave, inverterske 160 A do 400 A
- Xenta inverterski varilni izvori toka 90 A do 400 A
- Varilni transformatorji 140 A do 240 A
- Varilni usmerniki do 800 A
- Naprave za rezanje z zračno plazmo 25 A do 120 A
ISKRAVAR izdelki v trgovini

Ostala podjetja

WTL
WTL

WTL varilni aparati so prisotni na Slovenskem tržišču od leta 2005.
Inverterje WTL odlikuje nizka teža in majhna poraba. Prednost inventerjev je konstanten varilni tok, hitro odzivanje, zaščita pred pregrevanjem ter previsoki ali prenizki napetosti.
WTL izdelki v trgovini

MAKITA

Koncern MAKITA se uvršča med najbolj izkušene in ugledne proizvajalce orodja za profesionalce po vsem svetu. V svetovnem merilu velja MAKITA za največjega proizvajalca orodja, ki ga napajajo akumulatorji. Celotno število naprav, proizvedenih po vsem svetu, se giblje okrog 10 milijonov kosov na leto, v ponudbi strojev se nahaja več kot 1000 modelov.
MAKITA izdelki v trgovini